Quantcast

Inloggen

Meld je gratis aan

Vind jouw Coach

Door en voor coaches & dienstverleners

Vindjouwcoach.com is een platform door én voor coaches, trainers en dienstverleners. Een initiatief om coaches te ondersteunen met het vinden van klanten en coachees (klanten van coaches) een betere ervaring te geven.

Gemakkelijker klanten vinden

Met deze website en het platform willen we coaches, trainers en dienstverleners ondersteunen om eenvoudiger klanten te vinden. Dit gebeurt enerzijds door beter gevonden te worden in Google dankzij optimalisatieprocessen, via de Impact Academie community, onze sociale media en ons netwerk.

Voordelen wanneer je gratis lid wordt

1. Word gevonden via Google

Het is ons de doel om vindjouwcoach.com te optimaliseren en richting 1000-10000 unieke bezoekers per maand te streven. De websites van ons Better World Network genereren maandelijks ergens tussen de 10000 en 20000 bezoekers. Uiteraard betekent dit niet dat élke website deze resultaten behaalt.

2. Meer bereik op social

Wanneer we nieuwe leden aan het platform toevoegen, plannen we ook om hen in de kijker te zetten via onze sociale media kanalen. Verder is er de mogelijkheid voor een schriftelijk interview of om geïnterviewd te worden op de één van onze podcast shows (met een bereik van 1000-10000).

3. Gebruik ons netwerk

Met het het team van Better World Network hebben we een bereik van meer dan 30000 volgers, verspreid over allerlei sociale media kanalen (Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, LinkedIn, ...). We zetten onze sociale media kanalen in om meer bezoekers naar onze verschillende websites te brengen.

COMMUNITY EN WORKSHOPS

En.. nog voordelen!

Toegang tot gratis community

Een community is noodzakelijk om altijd te blijven groeien als persoon, ondernemer én zeker als coach. Zo leren we bij van de ervaringen van andere ondernemers.

Klik hier voor de Facebookgroep.

Toegang tot gratis tools & workshops

We leggen een sterke nadruk op content in de vorm van artikelen, video’s, infographics, maar ook via gratis tools (zoals checklists, e-books, starterkits) en workshops.

Klik hier voor gratis tools & workshops.

Waarom we met Vind jouw Coach gestart zijn

Wat als je er nooit meer alleen voor stond?

Ondernemerschap kan eenzaam zijn. Zelfs als je veel positieve en ondersteunende mensen rondom je hebt, kan het zijn dat zij niet begrijpen wat je doet. Jouw business is namelijk jouw business. Het zit waarschijnlijk in jouw hart en ‘mind’, maar dat betekent niet altijd dat het eenvoudig is voor anderen om dit ook écht te begrijpen.

Voor een lange tijd probeerden oprichters Jana Six en Kevin Sanders alles alleen. Het was moeilijk om anderen te vinden die begrepen wat zij deden én waarom. Het was nóg moeilijker om de juiste feedback en ondersteuning te krijgen.

Dit platform en de bijhorende community bouwden zij op gebaseerd op wat ze nodig hadden, maar nooit gekregen hebben.

"Door elkaar te steunen kunnen we
allemaal een klein beetje groeien."

succes door synergie te creëren

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen en antwoorden.​

Wie kan er allemaal lid worden?

Deze website is voor: life coaches, personal coaches, business coaches, personal trainers, fitness coaches, instructeurs (bv. yoga, Pilates, …), voedingsdeskundigen, diëtisten, gezondheidsdeskundigen of welk type coach of health coach dan ook.

 

Wat houdt ons netwerk in?

Ons netwerk bestaat uit het collectieve netwerk van Better World Network. Dit bestaat uit onze sociale media kanalen, community groepen en e-maillijsten. Momenteel hebben al onze relevante accounts meer dan 30000 volgers verspreid over de meest populaire platformen, zoals Facebook, Instagram, TikTok, YouTube en LinkedIn. Tevens bouwen we ook platformen voor influencers, creators, designers en assistants (zoals vindeenimpacter.eu).

Hoe gaan klanten mij precies vinden?

Door lid te worden van vindjouwcoach.com kunnen klanten jou op verschillende manieren vinden. Zo kan je bijvoorbeeld beter gevonden worden via Google en zoekmachines. Verder kan je genieten van onze sociale media aanwezigheid waarbij we vindjouwcoach.com en coaches in de kijker zetten. Tot slot hebben heeft het Better World Network meerdere websites. Het verkeer van de ene website wijzen we door naar de andere waardoor jij hier ook weer meer zichtbaarheid krijgt.

Hoe vinden klanten mij via Google?

In een notendop: door een website te optimaliseren (ook ‘SEO’ genoemd) kan je jouw ranking in Google en andere zoekmachines verhogen. Zo kan je gemakkelijker gevonden worden wanneer er naar bepaalde topics gezocht wordt. Het is ons doel om vindjouwcoach.com te optimaliseren en richting de 1000 – 10000 unieke bezoekers per maand te streven.

Wat is de gratis community precies?

Achter de schermen bouwen we momenteel een community door en voor coaches, trainers en dienstverleners uit: waar we allemaal van elkaar leren, ervaringen delen en door synergie succes voor allen creëren. Klik hier voor de community. Als je jou registreert op vindjouwcoach.com zal je ook automatisch toegang krijgen tot de gratis community.

Waarom gratis? Wat is het 'addertje onder het gras'?​

Wij geloven in openheid en transparantie! De reden dat we het platform en de community gratis aanbieden is om een win-win situatie te creëren.

Meer specifiek: aan de hand van vindjouwcoach.com en het bijhorende platform en de website, de interviews en meer komen wij in direct contact met coaches. Zo horen wij uit jouw mond wat jij denkt en wat jouw frustraties allemaal precies zijn.

Dit helpt ons dan om meer inzicht te krijgen in wat we precies in de wereld kunnen zetten om coaches beter te helpen: welke producten, software, tools en diensten we kunnen uitwerken om jou te ondersteunen.

Zo hebben we er allemaal iets aan: wij krijgen inzichten om een beter aanbod uit te werken. Jij krijgt meer zichtbaarheid, meer potentiële klanten én gratis advies en tips.

Ik snap het! Ik wil lid worden.

Ben je een coach, trainer of dienstverlener die anderen helpt naar een beter, gezonder of krachtiger leven? Dan kijken we er al naar uit om jou te mogen verwelkomen in onze familie!