Quantcast

Inloggen

Contact

Contact opnemen

Wie zijn wij?

Vindjouwcoach.com is een platform gestart door het team achter Better World Network en Impact Acadamie, met voortrekkers Jana Six en Kevin Sanders (afgebeeld op foto). Een initiatief om coaches, trainers en dienstverleners te ondersteunen met het vinden van klanten en coachees (klanten van coaches en trainers) een betere ervaring geven.

Hoe contact opnemen?

De snelste manier om in contact te komen met iemand van ons team is door een mailtje te sturen via info@vindjouwcoach.com

Jana Six

Oprichtster

Jana Six is oprichtster van Six Media Lab. Ze doet zelf al jaren opdrachten als influencer en werkte al samen met meer dan 30 bedrijven waaronder Fitbit. Met een sterke achtergrond in marketing startte ze Six Media Lab om bedrijven te ondersteunen op het vlak van marketing, sociale media en sales. Ze is ook één van de oprichters van Impact Academie.

Kevin Sanders

oprichter

Kevin Sanders is oprichter van Better World Network en Sanders Business Group, onder welke noemer hij verschillende projecten, bedrijven en partnerships startte. Enkele van de bedrijven en projecten waar Kevin onderdeel van is: Sanders Academie, Yeti Media, Gamerverse, Impact Academie, Alexandra’s Field, Always Hungry Casey en meer.

Contactformulier

Bij enige vragen of suggesties kan je contact opnemen via info@vindjouwcoach.com.

Verder kan je ook contact opnemen via het onderstaande formulier. Iemand van het team neemt zo snel mogelijk contact met je op.

    "Door elkaar te steunen kunnen we
    allemaal een klein beetje groeien."

    succes door synergie te creëren